Elérhetőség

auracolor@hotmail.com

Elsősorban velünk találkozhat munkánk során:

+36 30 68 00 444

Róbert

auracolor@hotmail.com
Robert
Tóth Róbert

Az én “LEGO”-m a lakásfelújítás… Nagyon élvezetes, konstruktív játék! Mint írástudóval, velem találkozik először a felméréskor és a költségvetés kialakítása során. (Ezért piros a számom.) A felmérések, kalkulációk, a vezetékek, gépészet, villany, kémények tartoznak hozzám. Már gyerekként apámtól vízvezetékszerelést, villanyászkodást tanultam….. Az alapokat máig használom. Ipari formatervezésből diplomáztam. A saját lakásunk kialakításakor kerültem először szembe a Mesterekkel és a számtalan problémával… Akkora élménnyé vált, hogy azóta is dolgozom velük. Magam is részt veszek a fizikai munkákban is.


Pisti
Fehér István

+3630 347 9781

A kőműves munkák, a festés, a kartonépítés, a burkolatok tartoznak hozzám. Szintén apámtól tanultam a kétkezi munka szeretetét. Amellett, hogy a BKV-nál felső vezetőként dolgozott, mindig talált tennivalót, barkácsolnivalót, amibe engem is bevont. Első tanult szakmám, a díszítőszobrászat volt, majd idővel szobafestésből és kőművességből is megszereztem a mesterlevelet. A díszítőszobrászat, festés, kőművesség egyaránt fontos nekem.


Feri
Bíró Ferenc

+3630 283 0703

Reggelente én kezdek a fiúkkal. Festünk, szigetelünk. Hasonló s kőművesmunkához, csak a kövek nem olyan nehezek…. Munkás családból származom. Kétkezi munkából élek, büszke vagyok arra, amit csinálok. Európában és itthon számtalan helyen dolgoztam, mindenütt elégedettek voltak a munkámmal. Az elvégzett munka átadása a legcsodálatosabb dolog, amikor azt mondják: „Köszönjük, nagyon szép lett”

Lajos

Zsár Lajos a “Parkettás

+3630 356 1792

Gyerekkoromban megfogott a fa illata és mai napig izgalommal tölt el. Minden fának más az illata. 
Diákéveim alatt, egy technika órán a fa csapolását tanultuk, és nagyon jól sikerült. Pályaválasztáskor “beixeltem” az első fás szakmát, a parkettást. 
Nem bántam meg. Azóta is örömömet lelem benne. 
igényesen megmunkált fa padlón járni gyönyörűség.